preloader
logo

Hakkımızda

Başkan Gıda, 1990 yılında kurulmuş olan bir gıda üretim ve dağıtım şirketidir. Şirket, çeşitli gıda ürünlerinin üretimini gerçekleştirir ve bu ürünleri toptan ve perakende olarak pazarlar. Başkan Gıda'nın ürün yelpazesi genellikle tavuk , ürünleri gıda kategorilerini kapsar. Başkan Gıda, kaliteli ve güvenilir gıda ürünleri sunmayı amaçlayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanmıştır. Ürünlerinin üretim sürecinde hijyen standartlarına uygunluk ve kalite kontrol önemli bir yer tutar. Ayrıca, müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşterilere en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak çalışır. Başkan Gıda, zaman içinde müşteri tabanını genişletmiş ve sektörde güvenilir bir marka haline gelmiştir. Yenilikçi ürün yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerin güvenini kazanmayı başarmıştır.

Hakkımızda
İletişim Bilgileri
Kızılay, Kazım Karabekir Cad. No : 196 D:A 20050 ELAZIĞ
0 424 225 06 00
info@baskangida.com.tr
bg-shape pata onion frame circle leaf garlic roll roll roll tomato tomato tomato tomato
Baharatlı Erpiliç Tavuk Göğsü Dolması
Tarifler Jun 29, 2024
  • 1 adet Erpiliç Tavuk Göğsü
  • 1 tutam taze biberiye
  • 1 tutam fesleğen
  • 1 tutam taze nane
  • 1 tutam Frenk (arpacık) soğan
  • Yarım çay bardağı galeta unu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • İç sebzesi için:
  • 1 adet pancar (alüminyum folyo ile sarılıp, fırında pişirilmiş)
  • 1 adet havuç
  • Yarım patates
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Kırmızı toz biber ve isteğe göre baharat çeşitleri
  • Tuz ve karabiber

Erpiliç Tavuk Göğsü'nü fileto bıçağı kullanarak açın. İnce doğranmış taze biberiye, fesleğen, nane, soğan sebze, baharatlar, galeta unu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile hazırladığınız karışımı tavuğun ortasına koyarak rulo şeklinde sarın. Alüminyum folyoya sararak kaynayan su içersinde 20 dakika kadar haşlayın. Pancar, patates ve havucu eşit boylarda doğradıktan sonra ayrı bir tencerede kaynattığınız suda haşlayın ve ardından zeytinyağı, tuz ve karabiberle soteleyin. Pişen Erpiliç Tavuk Dolma'ları dilimleyerek, sebzeler ile servise sunun.

Tags: